top of page

Tansanialaiset jatkopeleihin !!


FC Vito suoritti tiensä jatkopeleihin huikealla maalierolla, 35 tehtyä ja kaksi päästettyä maalia. Aamulla pojat ottivat Pirkkolan kentällä 6-0 voiton TiPS/ Valkoisia vastaan ja iltapäivällä kaatui FC Kasiysi/ Black lukemin 3-0 Töölössä. Tansanialaisilla oli molemmissa peleissä sankat kannattajajoukot, sillä muidenkin Hesa Cupiin osallistuvien joukkueiden pelaajat huutelivat kentän laidalla FC Viton kannustushuutoja. FC Viton maine on ilmeisesti kantautunut suuren yleisön korviin eilisen illan uutisten, sekä tämän päivän lehtijuttujen myötä. Matkallamme Töölön kentälle jopa linja-auton kuljettaja huikkasi, että me olimme eilen uutisissa! Näin teki myös moni muukin jalkapalloilun ystävä ja naureskelimme joukkueen valmentajien kanssa, että tansanialaiset ovat kohta supertähtiä täällä Suomessa.

FC Vito pelasi tänään myös kolmannen ottelun Pallokentän nurmella ja vastassa oli suomalaisia julkisuuden henkilöitä. LiiKe ja FIMU/ PKR (punainen kortti rasismille) järjestivät ystävyysottelun, josta puolet pelattiin ”afrikkalaisella” – ja puolet oikealla jalkapallolla. Ottelussa liputettiin rasismin vastaista toimintaa ja siihen osallistuivat mm. jalkapalloilijat Tero Karhu, Ilari Äijälä ja Jarno Parikka, elokuvaohjaajat J-P Siili ja Aku Louhimies, näyttelijä Mikko Parikka, YLE:n Jusu Lounela sekä kirjailija Mika Wickström.

Huomenna pelit jatkuvat Helsinki Cupin pudotuspelissä ja FC Vito kohtaa Tapulin 30 C kentällä FC Kasiysi/Red – joukkueen kello 11:15. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi kannustamaan pojat vielä pidemmälle jatkoon!


Uusimmat
Arkisto
bottom of page