top of page

Pistepussi karttuu

Torstai toivoa täynnä ja niin oli FC Viton tytöilläkin. Pisteitä eilisistä otteluista nolla ja tehtyjä maaleja saman verran. Varhaisaamun ottelussa FC Espoo/Valkoinen pelasi taitavaa ja syöttelevää jalkapalloa, mutta herhiläisenä lennelleet enkelit pitivät heidät lujilla. 40 minuutin taistelun tauottua tuloksena oli maaliton tasapeli ja ensimmäinen piste.

Toiseen otteluun ladattuun aimo annos päättäväisyyttä. Mariitta Helineva oli firmayhteyksiensä kautta saanut hankittua tytöille uudet kännykät ja niitä käytettiin vipuvartena seuraavassa ottelussa raumalaisia P-Iiroja vastaan. Maali tai voitto ja kännykät tytöille!

Uuden ilmeen Malaika takoi taululle lukemat 5-1! Johan oli tanssia ja meteliä nurmikolla, ja siitä yleisö nautti. Raumalaisista nyt en osaa sanoa...

Kolmannessa ottelussa meno oli edelleen liukasta ja syöttelykin onnistui aina silloin tällöin. Itä-Helsinki United oli kuitenkin parempi 2-1 lukemin. Väsynyt mutta onnellinen FC Vito Malaika siirtyi koululle räpläämään puhelimiaan, some ei kuitenkaan toiminut...